Служител на индийското правителство ръководи заговор за 100 000 долара

...
Служител на индийското правителство ръководи заговор за 100 000 долара
Коментари Харесай

Индийски служител е планирал убийството на лидера на сикхите в Ню Йорк, твърдят американските прокурори

Служител на индийското държавно управление управлява скрит план за 100 000 $ за убийството на изтъкнат сикхски сепаратистки водач в Ню Йорк, откакто мъжът се застъпи за основаване на суверенна страна за сикхите, оповестиха американските управляващи в сряда като обвинявания против мъж от Индия, който съгласно тях е взел участие в убийството парцелът беше разпечатан.

Федералните прокурори в Манхатън споделиха, че Никхил Гупта, 52-годишен, индийски жител, е работил със чиновник на индийското държавно управление, чиито отговорности включват сигурност и разузнаване, по заговора за убийството на гражданин на Ню Йорк, който се застъпвал за сикхска суверенна страна в северната част Индия.

Правителственият чиновник е разказан единствено като „ CC-1 “ в обвинителен акт, разпечатан във федералния съд на Манхатън, който упреква Никхил Гупта, 52, индийски жител, който е живял в Индия, в наемно ликвидиране и скрит план за извърши наемно ликвидиране. Американският прокурор Деймиън Уилямс и други федерални служит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР