Служител на авиокомпания открадна самолет без пътници от международното летище

...
Служител на авиокомпания открадна самолет без пътници от международното летище
Коментари Харесай

Авиомеханик открадна празен самолет от летището в Сиатъл

Служител на самолетна компания открадна аероплан без пасажери от интернационалното летище Такома в Сиатъл, в северозападната част на Съединени американски щати, и излетя без позволение, само че малко по-късно се разруши в залива Пюджит, предадоха международните организации, като се позоваха на летищните управляващи.

По първични данни, представени от Асошиейтед прес, авиомеханик е откраднал двумоторен турбовитлов аероплан " Бомбардие " Q400 на самолетна компания " Хърайзън еър ".

Самолетът бил последван от два изтребителя Ф-15, споделиха от полицията, която отхвърля казусът да има нещо общо с тероризъм, отбелязва Франс прес.

" Това не е терористичен случай. Информацията е доказана. Става въпрос за самоубийство на самичък човек. Знаем за кого става дума. Няма различен забъркан ", уточни в " Туитър " полицията в окръг Пиърс, щата Вашингтон, без да даде детайлности.

Американската брегова защита е изпратила собствен транспортен съд на мястото на злополуката, откакто очевидци споделиха, че са видели в небето да се издига дирек от пушек.

Летището краткотрайно е спряло работа, само че в този момент то още веднъж работи обикновено, посочи ТАСС. Властите обясняват случилото се.

(БТА)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР