Служи като лепило за мрежата на прозореца Образуването на дупки

...
Служи като лепило за мрежата на прозореца Образуването на дупки
Коментари Харесай

Със сигурност не сте и предполагали за тези домакински функции на лака за нокти!

Служи като лепило за мрежата на прозореца

Образуването на дупки в мрежата против инсекти ще компрометира цялата мрежа, само че не бързайте да я сменяте. Вместо това вземете прозрачен лак и намажете от двете страни, с цел да закрепите крепко мрежата. Разбира се това е единствено краткотрайно решение!
 Лакирате ли вярно ноктите си? Лакирате ли вярно ноктите си?
Преди към 3 хиляди години в античен Египет хората са боядисвали ноктите си в разнообразни цветове, съответстващи на техния обществен статус...



„ Запечатва “ на място винтове

Боядисването на винтчета с прозрачен лак за нокти ги „ запечатва “ на място. Този трик може да се употребява както за винтчета на очила, по този начин и за всяка друга движимост или мебел. 

Поправя счупени керамични плочки

В множеството случаи на строшаване, керамичните и порцеланови плочки се нуждаят от професионални средства, с цел да бъдат поправени. Въпреки това, в случай че разполагате с дребни отчупени части или пукната плочка, можете да я фиксирате благодарение на лак за нокти. За пукнатини преди да нанесете лака, запълнете дупчиците с епоксилна смола.
 По цвета на лака можете да познаете каква жена стои против вас По цвета на лака можете да познаете каква жена стои против вас
Характерът на една жена може да се разгадае по цвета на нейния лак. Когато погледнем са какъв лак са нарисувани нейните пръсти, ние мож...

Предотвратява появяването на наслойка

Лакът за нокти може да защищити всяка железна движимост от наслойка – кутиите за предпазване, дребни кошчета за боклуци, които са ситуирани към мивката в кухнята или в банята, където влагата е най-големия им зложелател. Боядисването дъното им и приключете с ръждата.



Временно поправя счупено стъкло

Ако имате спукан прозорец или друга стъклена повърхнина можете да предотвратите по-големи вреди като употребявате лак за нокти, като облепите страните към спуканата част с безцветно опаковъчно тиксо, а пукнатините запълнете с тъничък пласт лак.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР