Служебното правителство трябва да го има само в екстремен случай.

...
Служебното правителство трябва да го има само в екстремен случай.
Коментари Харесай

Бойко убеден: Да сложим край на служебните кабинети

Служебното държавно управление би трябвало да го има единствено в рисков случай. Това не е определена политическа партия. Две години и половина знайни и незнайни министри ни управляваха, до момента в който траеше този безпорядък, безвремие - едно нищо! И всички те бяха посочени от един човек. Това е тирания!  Радев да не е безконечен?

Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява предлаганите промени в конституцията от Каспичан, където бе за разкриване на нов храм и пусна видео от визитата си във фейсбук. 

Много му хареса две години и половина да ръководи еднолично страната. Кажете ми едно-единствено нещо, направено в страната? Само безпорядък, бедност, чудовищна инфлация - обраха ни и с по левче от горивата, стопиха ви приходите. Това ли са сполучливите държавни управления на Радев? ", възмути се Борисов.

Според него сега " парламентаризмът в България работи по-добре от всеки път ". По думите му това е по този начин, тъй като в " некоалицията всички демонстрираха разсъдък ". 

ПП-ДБ осъзнаха, че би трябвало да си мерят приказките против ГЕРБ. Убедиха се, че да водят война с нас не е печелившо. На идване минах по автомагистралата. Пътуването беше призрачен сън. " Хемус " щеше да е подготвена от Търново до Търговище, а в този момент - нищо. Поредно нищо след тези две години и половина. А единствено довършването на " Хемус " може да способства за развиването на района ", Борисов. 

Местните избори са си локални избори. Решават ги хората от градовете и селата. След 15 септември ще решим за кандидатурите. Дотогава текат събранията и номинациите ", посочи Борисов за локалния избор. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР