Служебното правителство ще проведе първото си редовно заседание днес от

...
Служебното правителство ще проведе първото си редовно заседание днес от
Коментари Харесай

Първо заседание на служебното правителство -

Служебното държавно управление ще организира първото си постоянно съвещание през днешния ден от 10 часа.

Дневният ред на кабинета ще бъде разгласен по-късно, оповестиха " Дондуков " 1. 

Със заповеди на премиера Гълъб Донев през вчерашния ден бяха 25 заместник-министри. Те заемат местата на освободените от тези постове в последния ден от работата на кабинета " Петков ". 

На ексклузивен брифинг нощес министър председателят Гълъб Донев, че служебният кабинет прави спешен щаб, който да работи по решение на проблемите с природния газ. 

Няма 7 контрактувани танкера с полутечен газ, има единствено оферта и тя е за 3 за тази година плюс още 4 за идната. Освен това няма и слотове за тяхното разтоварване, което значи, че ще би трябвало да ги купуваме от други страни, което доста ще усили цената ", изясни министър на енергетиката Росен Христов. 

От " Продължаваме промяната " късно нощес приканиха служебното държавно управление да не всява боязън у хората. В известие до медиите от Политическа партия оповестиха: 

Правителството на Кирил Петков контракти нови количества полутечен газ на цени на към 30$ по-ниски от европейските. За да не сложи служебния кабинет пред приключен факт с последна договорка, то обезпечи опция за потвърждаване или отменяне на офертата за втечнения газ до 19 август, ако наследниците му в ръководството не съумеят да обезпечат нужната инфраструктура, или съумеят да намерят по-надежден и по-евтин източник на газ.
За октомври към този момент имаме контрактуван
слот, за ноември също имаме две варианти – служебният кабинет може да ги прегледа. През април държавното управление на Кирил Петков за две седмици обезпечи терминал за полутечен газ в Турция – служебният кабинет може да се възползва от този опит.

Апелираме да не се всява боязън измежду популацията и оставаме разполагаем да окажем подпомагане. Приоритет на служебното държавно управление би трябвало да е да обезпечи надеждни доставки, като сътрудниците не би трябвало да не помнят, че най-големият проблем на съветския газ, е, че може да бъде спрян когато и да е.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР