Служебното правителство работи в една рамка, която му е зададена

...
Служебното правителство работи в една рамка, която му е зададена
Коментари Харесай

Бившият министър на икономиката: Не сме разрешавали директен износ на оръжие за Украйна

„ Служебното държавно управление работи в една рамка, която му е заложена и ние работихме прецизно в нея. Имаше решение на Народното събрание да не се изнася непосредствено оръжие към Украйна и ние сме го спазвали прецизно “. Това сподели в изявление за предаването „ Тази неделя “ някогашният министър на стопанската система Никола Стоянов.

В навечерието на визитата на Зеленски външната комисия утвърди декларация в поддръжка на участието на страната в НАТО

Относно износа на оръжие изобщо той посочи, че е заварил подписани контракти, само че са подписани и нови по времето на служебния кабинет. Може би една огромна част е стигнала до Украйна , посочи някогашният министър.

По думите му крайната цена на оръжието най-вероятно ще е по- ниска с 15% -20%, в случай че ти непосредствено се изпраща в Украйна. Не вижда обаче по какъв начин напълно ще се отстранен медиаторите при търговията.

Служебният министър на стопанската система дава отговор на въпросите на Мария Цънцарова

След края на мандата на служебния кабинет Никола Стоянов се е върнал в частния бизнес, не е имал предложение да остане в държавната администрация. За мен до момента постоянно е било краткотрайно влизането в политическия живот, не виждам на това като непрекъснато занятие, сподели Стоянов.

Гледайте целия диалог във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР