Служебното правителство продължава да работи задкулисно по въвеждане на еврото

...
Служебното правителство продължава да работи задкулисно по въвеждане на еврото
Коментари Харесай

Копейкин в ужас: Тайно продължават плана за еврото

Служебното държавно управление продължава да работи подмолно по въвеждане на еврото в България. Същото е изготвило план на Закон за въвеждане на еврото в Република България. Проектът е публикуван сред институции и браншови организации, разгласи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Ето какво се споделя в известието до медиите, публикувано от пресцентъра на партията и представено от " Гласове ". 

" Държавата ни е застрашена от банкрут, а служебното държавно управление на президента Радев продължава политиката на предходните служебни и постоянни кабинети.  На фона на продължаващата инфлационна стихия, която удря по джоба на всеки българин, държавното управление продължава да хаби държавен запас, с цел да води българските жители към финансов колапс.

Притеснителен е фактът, че макар че държавното управление публично съобщи, че се отхвърля да вкара единната европейска валута от 1 януари 2024 година,  през днешния ден то продължава подмолно да работи за унищожаването на българския лев.

Все още Министерството на финансите не е изготвило формален разбор за всички вероятни опасности от въвеждане на еврото в страната ни и явно слага с приоритет написването на закони за унищожаването на българския лв. и финансовата ни независимост.

С това министерството нарушава личните си нормативни условия, съгласно които този разбор е наложителен. Припомняме, че Хърватия  създаде подобен разбор още през 2018 година – цели 5 години преди да одобряват еврото!

Докато „ Възраждане “ провежда подписка за привикване на  референдум, в която досега са се подписали 467 000 български жители, Министерството на финансите задкулистно създава план на закон за въвеждане на еврото. В оставащия период до края на подписката броят на българските жители, които са я подкрепили, ще надвиши 500 000 ". 

ТЕМА преди 27 минути 241 преди 1 час 980 преди 6 часа 546
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР