Служебното правителство няма да участва в изборите, поради което партиите

...
Служебното правителство няма да участва в изборите, поради което партиите
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Служебното правителство няма да участва в изборите, партиите да потърсят опоненти другаде

Служебното държавно управление няма да взе участие в изборите, заради което партиите и обединенията да потърсят съперници другаде. Това съобщи министър председателят Гълъб Донев преди началото на постоянното съвещание на Министерския съвет, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус "

" Предизборната акция стартира надалеч преди формалния старт. За страдание има фактори, които възприемат нас служебното държавно управление като съперник в тази акция или по-точно пробват да извлекат съмнителни изгоди на наш тил ", сподели Гълъб Донев. 

" Призовавам ви да запазим успокоение и хладнокръвие, макар че нерядко имаме съображение да отговорим на погрешни и обидни изказвания. Нашата първостепенна задача е да решаваме проблемите на българските жители, а не да влизаме в полемика, които са основали с дейности и бездействия ", обърна се към министрите министър председателят Донев. 

" Ще продължим да работим проведено и настойчиво, като преодоляваме действителните, а не измислените компликации. По Конституция и съвест наша отговорност е да осигурим подготовка и осъществяване на почтени и свободни избори. Това вършим и ще продължим да вършим безкомпромисно ", безапелационен бе министър-председателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР