Служебното правителство не е виновно за ситуацията с винетните в

...
Служебното правителство не е виновно за ситуацията с винетните в
Коментари Харесай

Шишков изпрати Пролеша да протестира при изпратилия глашатая

" Служебното държавно управление не е отговорно за обстановката с винетните в село Пролеша, а фактът е, че хората бяха излъгани от глашатая. " Това съобщи служебният районен министър Иван Шишков на ексклузивен брифинг  по мотив митинга на жителите на софийското село Пролеша поради насъбраните стотици хиляди левове за винетни такси, макар че на пътя няма знак за това.

Дали ще бъдат опростени санкциите на хората от софийското село Пролеша или не е въпрос на юридически разбор на обстановката . " Това е час от кино лентата " Изпращането на глашатая ", разяснява Шишков думите на някогашния министър председател и сегашен водач ГЕРБ Бойко Борисов , който през 2020 година кои обитаеми места няма да заплащат винетки.

По думите му хората са били излъгани още на 28 февруари 2020 година . В същия този ден излязло решение на Министерски съвет, което гласяло, че не се заплащат винетки само и единствено до разклона за Божурище. " Истината е, че хората са били излъгани на 28 февруари 2022 година Може да ревизирате от Google, че знакът за винетка си е съществувал във времето обратно и никой не го е махал ", акцентира районният министър.

Той прикани хората, които стачкуват, да го създадат там, където са виновниците да се случи това. Дали ще го създадат пред централата на ГЕРБ или в Банкя си е тяхна работа , отговори Шишков на въпрос на News.bg.

Служебното държавно управление ще направи всичко допустимо да помогне на хората от Пролеша, Министерство на регионалното развитие обаче не може да направи нищо обаче отвън рамките на закона. Регионалният министър чува митингите, само че виновността за обстановката няма нищо със служебният кабинет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР