Служебното правителство на Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български

...
Служебното правителство на Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български
Коментари Харесай

Служебното правителство на Главчев може да се окаже с по-дълъг живот от очакваното

Служебното държавно управление на Димитър Главчев  Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в може да се окаже с по-дълъг живот от предстоящото.

Тази прогноза направи пред БНР политическият ПР и публицист Цветелина Узунова, началник на Пресцентъра на Министерски съвет при премиера Симеон Сакскобургготски  Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар Борис ІІІ и Царица.

" Той даде поръчка да предложения специалисти в него, фразата му беше, че в министерствата има задоволително готови хора за министри. С интерес чакаме да забележим неговия избор ".

По думите ѝ партиите от сегашния парламент са в развой на  " словесно надцакване ", а това държание минира пътя за съдружни диалози след предварителните избори.

Узунова изрече мнение, че на фона на изборите за Европейски парламент и огромните промени, които биха могли да последват, по никакъв начин не е маловажно кой и по какъв начин ще ръководи България и каква позиция ще ѝ отреди за напред - дали на послушните, или на отстояващи позицията си.

Според нея " Брюксел води страните от Европейски Съюз към неправилна неолиберална политика със противоречиви цели, които освен не са в дневния ред на хората, само че към този момент нанасят и вреди ".

Пепи Димитрова, политически ПР, работила в държавния пресцентър на три от служебните кабинети, назначавани от президента, разяснява, че поведението на Димитър Главчев  Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в е по-позитивно от " оня панаир, който беше разиграван през последните месеци от водещите партии ":

" Главчев дава сигнал, че ще подходи отговорно. Очаквам да потърси основни експертни фигури от потенциала на самите ведомства, които ще са под негово ръководство ".

Димитрова не пожела да даде прогноза каква ще бъде продължителността на кабинета " Главчев ", тъй като в последните месец и половина всички прогнози са станали на " пух и прахуляк от това, което вършат политиците, те неведнъж ни излъгаха ".

Говореното на партиите е към твърдите им ядра, счита Пепи Димитрова и изрече мнение, че лидерите и пиарите им " не се интересуват от периферията и разчитат на това, че тя е изтощена и няма да отиде да гласоподава ".

Цветелина Узунова посочи, че хората се разсънват и към този момент осъзнават, че не е все едно кой ще стои отпред на страната:

" Очаквам да има по-висока изборна интензивност. ... Смятам, че ще има изненада в тази посока - повече хора да отидат да гласоподават ". 

Според нея идеологиите на партиите са с размити граници през последните години, а акцент се слага на това кой какъв пост ще заеме.

" В акцията ще е доста значимо партиите да се заявят къде са в политическия набор и да отстояват това, което приказват. Хората би трябвало по-скоро да избират въз основата на това, което видяха до момента като дейности от политиците, а не въз основата на това какво ще им приказват в акцията ".

Компроматна и с изтъкване на виновност у другия - такава предизборна кампания очаква Узунова. 

Пепи Димитрова коментира, че реалността демонстрира, че изборите повече са математика, добра и структурирана организация, и по-малко послания и идеология:

" Очаквам до урните на вота да отидат твърдите ядра на партиите и то на тези партии, които имат положителни структури по места. Това са,,, Политическа партия по тази причина имат потребност от Демократична България, тъй като те имат структури по места.... Очаквам изборите да са 2 в 1 със стройни редици на старите и добре проведени партии. По-малко имам вяра, че любовта на хората ще бъде извоювана ".

Балансът на силите в идващия парламент ще остане същият, предвижда тя и добави:

" Това ще направи изборите самоцелно и скъпо упражнение, което е лишило доста социална сила, без да промени нещо ".

Двете политически ПР-и изказаха мнение, че няма време за нов политически план, който да се яви на идните предварителни избори.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР