Служебното правителство е успяло да договори свободен терминал за доставка

...
Служебното правителство е успяло да договори свободен терминал за доставка
Коментари Харесай

ОБЗОР: Правителството договори място за 1 танкер с втечнен газ, 2-ма блъснати от влак в Пловдивско

Служебното държавно управление е съумяло да контракти свободен терминал за доставка на полутечен газ от Съединените щати в последните часове на офертата. Само един танкер с полутечен газ на американската компания " Шиниър " ще купи Булгаргаз " и то за единствено за октомври. Това съобщи енергийният министър Росен Христов на брифинг във ведомството. Останалите шест от седемте танкера, контрактувани по време на държавното управление на Кирил Петков са отказани.
Прочетете още

Двама души откриха гибелта си на релсите единствено в рамките дневно. Жена се е хвърлила под товарен трен на жп линията в Пловдив. Сигналът за случая е бил подаден през вчерашния ден към 10:00 часа сутринта. Втората жертва на релсите за вчерашния ден е 17-годишно момче от Карлово. Инцидентът е станал малко преди среднощ, а влакът е пътувал към жп гара Сопот.

Денят не мина и без произшествия на пътя. Няколко произшествия се случиха на територията на града, които се разминаха без потърпевши. Катастрофа имаше и на пътя Пазарджик-Пловдив.

Междувременно станаха ясни повече побродности от вчерашните произшествия към Военна болница и кръговото на Панаира. Повече детайлности за случаите може да четете в поместените материали:

Успоредно с това, през днешния ден започва профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на разпоредбите за придвижване. Операцията е по отношение на разпоредените от министър Демерджиев ограничения за ограничение на предпоставките за настъпване на пътнотранспортни катастрофи.

Хуманитарен бранш за набиране на помощи от първа нужда проработи във краткотрайния център за настаняване на украински бежанци „ Втори дом “ в някогашната Белодробна болница.

Бившето към този момент управление на ВМЗ " Сопот " отговори на служебния министър на стопанската система Никола Стоянов. Според министъра ВМЗ „ Сопот” съзнателно се води към банкрут.

Летище Пловдив усилва пътникопотока като интензивно работи за откриване на нови постоянни линии и директни чартърни полети. През последните месеци са усъвършенствани икономическите индикатори като са увеличени приходите от активността.

Тежки клони не престават да падат на метри от майки с деца в парк в Кючука. Това се случва две седмици откакто обезпокоена майка алармира до TrafficNews , че голям клон се е стоварил върху скамейка наоколо до играещи деца. За благополучие нито тогава нито в настоящия случай не е имало хора на пейката, само че все пак уплахата е била огромна, споделя тя.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР