Служебно назначеният адвокат на Пол Боевски - Антоанета Танева, коментира,

...
Служебно назначеният адвокат на Пол Боевски - Антоанета Танева, коментира,
Коментари Харесай

Адвокатката на Пол Боевски: Няма категорични доказателства, е той е извършил престъплението, за което е обвинен

Служебно назначеният юрист на Пол Боевски - Антоанета Танева, разяснява, че все още няма безапелационни доказателства, че той е причинител на закононарушението, за което е обвинен.

``
реклама

Софийският градски съд реши сина на първенеца ни по повдигане на тежести Гълъбин Боевски да остане за непрекъснато в ареста по обвиняване за разпространяване на дрога. На 4 април той е бил хванат с 2,31 грама коноп, 17,44 грама амфетамин и 4,42 грама кокаин.

" Успях да се видя напълно за малко време с моя клиент, може би за минута. Не мога да коментирам това, което сме говорили с моя клиент. Според събраните досега доказателства, съгласно мен, не е потвърдено по неоспорим метод, че той е направил закононарушението, за което е упрекнат. Не смятам, че все още е потвърдена съпричастността на Боевски към откритите опиати. Нито автомобилът, нито жилищата са негова благосъстоятелност. Пол Боевски е управлявал автомобила, само че считам, че е допустимо преди шофирането те да са били там. Все отново следствието е в начален етап, следва намирането на доказателства ", сподели тя мв ефира на " Нова телевизия ".

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР