Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев пристигна

...
Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев пристигна
Коментари Харесай

Демерджиев: Каналджиите обявиха война на българската държава и тя ще отговори с цялата си мощ

Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев дойде на мястото на злополуката в Бургас, при която починаха двама служители на реда.

" Така наречените каналджии през днешния ден оповестиха война на българската страна и българската страна ще отговори с цялата си мощност на това предизвикателство. Ще създадем всичко належащо, с цел да не се повтаря този случай и да приключат тези дейности, които в последно време зачестиха ", сподели той.

По случая има арестувани лица и има подозрение за още едно, което се търси.

По думите на Демерджиев има хора от системата на Министерство на вътрешните работи, които са забъркани в пропускането на незаконни мигранти през границата и против тях следва да бъдат взети ограничения.

" Това, което е трябвало да бъде направено, е направено. Престъплението ще бъде разкрито. Нашата задача е да не позволяваме повече сходни произшествия и аз ще направя всичко допустимо това да се случи ", сподели Демерджиев.

Министерство на вътрешните работи ще изиска подпомагане и от Министерство на защитата за справяне с казуса с незаконните мигранти у нас, заяви Българска национална телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР