Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев определи работата на оперативно ниво

...
Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев определи работата на оперативно ниво
Коментари Харесай

Демерджиев обвини предишното ръководство на МВР в немарливост по сигналите за купения вот -

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев дефинира работата на оперативно равнище по сигнали за търговията с избор като много занемарена от бившето управление на Министерство на вътрешните работи.

" Оперативната работа беше много, ще употребявам занемарена, без да пресилвам въобще. Усилваме тази работа като предварителна защита и оттова насетне сигналите, самите сигнали и активизирането на тези дейности ние чакаме да се случи на един по-късен стадий. За момента нямаме и такива ясни, безапелационни сигнали, само че ние сме длъжни да усилим оперативната работа и в задатък да следим и да работим с тези лица, за които има данни, че вземат участие в такива практики, или че има данни, че могат да се включат и да вземат участие в такива практики ", разгласи вицепремиерът, претрупан с естественото протичане на предварителните избори за парламент на 2 октомври.

По думите на Демерджиев организацията на вота върви по проект. До момента в Министерство на вътрешните работи няма сигнали за покупка на гласове и за опорочаване на изборите, само че се работи превантивно.

" В момента ние работим главно като подобряваме оперативната работа в Министерство на вътрешните работи на равнища потребление на специфични разследващи средства, потребление на информатори ", добави министърът.

Това е следващият път, когато Демерджиев атакува предходното управление на вътрешното ведомство. Снощи той упрекна предшественика си Бойко Рашков, че е разрешил потреблението на за частни празненства. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР