Служебният регионален министър Иван Шишков се меси в работата на

...
Служебният регионален министър Иван Шишков се меси в работата на
Коментари Харесай

Николай Нанков: ДНСК се използва като бухалка от политически реваншисти

Служебният районен министър Иван Шишков се меси в работата на самостоятелната ДНСК и стои зад публикуван документ с погрешно наличие. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

Той разгласи планувания на следващия ден митинг на жителите на Пролеша поради винетките за обективен.

„ Видяхте писмото на жителите и техния юрист, което е издадено от ДНСК на 6 януари 2022. Това е документ с погрешно наличие “, безапелационен е някогашният районен министър.

Той описа, че след повдигане на звук от страна на партията му и искане на документите, на 12 януари от ДНСК излизат с правилните документи – под които е и неговият автограф.

„ За какво приказваме? ДНСК се употребява като бухалка от едни политически реваншисти за компрометиране на всичко, построено от предходните ръководства. Държавна институция издава документ с погрешно наличие за набеждаване, а единствено няколко дни по-късно си опонира. Не знам по какъв начин да го нарека с изключение на груба политическа интервенция в самостоятелен орган “, сподели Нанков.

„ Дават ли си сметка Шишков и компания какви вреди са нанесли с това писмо с погрешно наличие на страната и държавния интерес единствено и само за да компрометират някого политически? Аз съм уверен, че те не са толкоз некадърни, а това е направено с политически напън “, счита депутатът.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР