Служебният премиер Стефан Янев заяви пред журналисти, че партиите трябва

...
Служебният премиер Стефан Янев заяви пред журналисти, че партиите трябва
Коментари Харесай

Янев: България е готова за избори през есента

Служебният министър председател Стефан Янев съобщи пред публицисти, че партиите би трябвало да проявят самообладание и да бъдат последователни в това, което вършат, защото иначе ще бъдат осъдени от избирателите - било през есента на нови избори или на по-късен стадий.

„ Нека да се запасим с самообладание и мъдрост и да чакаме мъдростта на партиите да създадат всичко допустимо България да има държавно управление, подкрепено от Народното събрание. Добре е в идващите месеци да има държавно управление. Прави усещане другите послания и се надявам партиите, които са заети с тази задача сега да имат визия, че яснотата в политичестоко държание е доста значимо и да бъдат поредни в това, което вършат, тъй като другояче гласоподавателите ще ги глобяват на последващи избори, когато и да са те “, сподели служебният министър-председател Стефан Янев.

Относно нови избори през есента Стефан Янев отговори по този начин: „ Държавата е подготвена за избори когато и да е. Вчера на изключително съвещание Министерски съвет одобри предложение за Закон на изменение и допълнение за държавния бюджет, в който са планувани пари и за избори през есента ", означи още Янев , минути преди от " ИТН " да показват своя претендент за министър-председател.

" Напрактика извънрденти изборите на 11 юли, съгласно плана на държавния бюджет, използваха парите превидени за президентските избори наесен, тъй че тази смяна в бюджета би трябвало да се случи ", сподели Стефан Янев.

За " ИТН " Янев означи, че те: " Не може да провеждат независим мандат и би трябвало да търсят други партии, които да ги подкрепят и надали не това е с ултиматум ". Според Янев , партиите би трябвало да проявят компромис и дипломатичност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР