Служебният премиер Стефан Янев гласува машинно в 108 СУ Никола

...
Служебният премиер Стефан Янев гласува машинно в 108 СУ Никола
Коментари Харесай

Стефан Янев: Покажете отговорност, за да конституираме новата власт в полза на България

Служебният министър председател Стефан Яне в гласоподава машинно в 108 СУ " Никола Беловеждов " тази заран. След вота той поздрави българския народ с изборния ден и прикани да покажем отговорност към конституирането на новата политическа власт посредством гласоподаване за обединения и партии.

" Покажете вашите стремежи и визии за конституиране на власт за отговорно и отчетно ръководство в полза на България . Да не забравяме, че от нас зависи бъдещето на страната - опазването на здравето ", обществените политик, сподели Янев.

Той още веднъж изиска всеобщо гласоподаване, с цел да имат родителите ни почтени старини , а бъдещите генерации - сигурност.

Стефан Янев насочи признателност към уредниците на изборния развой и посочи, че данните, с които разполага, са, че той протича обикновено и към този момент има единствено дребни проблеми . Всички органи на изпълнителната власт и правосъдната система работят в интерес да се отрази действителната настройка на българите, сподели Янев.

" Надявам се да има формиран кабинет и парламентарно болшинство , което да обезпечи устойчиво ръководство и парламентаризъм за транспарантно регистрирано ръководство на страната ", заключи министър председателят. Той добави, че на всички места има полицейско наличие против пазаруването на гласове.
 Избираме Народно заседание за повторно онлайн
Избираме Народно заседание за повторно

5081 са претендентите за национални представители
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР