Служебният премиер пристигна тази вечер в Банско и след срещата

...
Служебният премиер пристигна тази вечер в Банско и след срещата
Коментари Харесай

Стефан Янев: Пожарът в Югово остава единственият проблем, утре ще е овладян

Служебният министър председател дойде довечера в Банско и след срещата си с кмета Иван Кадев даде брифинг за медиите, съобщи БГНЕС.

В планинския курортен град се организира Международния джаз фестивал. " Използвах опцията да поздравя кмета за напъните, които прави. Това е вяра за по-добро развиване на съдействие сред общинските управляващи и локалния бизнес ”, сподели Янев.
 Стефан Янев: Ситуацията с пожарите в страната е овладяна Стефан Янев: Ситуацията с пожарите в страната е овладяна
В момента пожарите са овладени. С днешна дата единственият обезпокоителен регион е в Югово, където теренът е кръстосан и са съсредоточени всичк...

„ Обсъдихме с регионалния шеф пожарите, които са под изключително внимание. В района няма съществени проблеми. Сериозният проблем, който имаме в страната в миг, е в землището на село Югово в Родопите, където все още е овладявано ситуацията. Надяваме се в границите на утрешния ден да бъде изцяло овладян пожарът ”, сподели Стефан Янев.

Запитан за допустимо стягане на противоепидемичните ограничения, Янев напомни, че здравното министерство приготвя проект с ограничения, който да изпрати до лечебните заведения за тяхната подготовка при възможна нова вълна. " Всички тези ограничения е значимо да намерят точният баланс сред напъните за здравето на хората и в това време да не се затваря бизнесът, тъй като това са взаимносвързани процеси. Не може да има едно, за сметка на другото. Трябва да има хармонично придвижване и в двете направления. Тези ограничения би трябвало да са деликатно уравновесени ”, изясни служебният министър председател.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР