Служебният премиер Гълъб Донев призова депутатите да не превръщат темата

...
Служебният премиер Гълъб Донев призова депутатите да не превръщат темата
Коментари Харесай

Темата Шенген да не се превръща в разменна монета за кратка слава, призова премиерът Гълъб Донев

Служебният министър председател Гълъб Донев прикани депутатите да не трансформират тематиката " Шенген " в разменна монета за къса популярност при започване на днешното държавно съвещание, предаде  " Фокус ".

" Изкуството на дипломацията намира най-силен израз в умеенето с една имитация, произнесена в точния миг, да преобърнеш позиция и да замълчиш, когато всички други се надвикват. Изслушването ни по тематиката за Шенген е пиар фокус, който от неделя вечер се употребява като сламка, за която се хваща удавникът ", сподели министър председателят.

Той прикани депутатите да свършат своята работа, като одобряват законопроектите, импортирани от служебното държавно управление по Плана за възобновяване:

" Във фокуса за работа на Министерския съвет и през днешния ден ще са чуванията на министрите от служебното държавно управление и вашите оферти за решения в интерес на хората на България ", сподели Донев и добави, че през днешния ден Министерски съвет ще прегледа план за изменение и допълнение на Закона за ограниченията против изпиране на пари. " Работим настойчиво и върху проект за изменение и допълнение на Закона за Българска народна банка, както и измененията по Кодекса за застраховането. Това е пакетът с подготвителни ограничения за приемане на България в Еврозоната.

" С една дума, ние вършим своята работа. Нека и народните представители са свършат своята ", сподели Гълъб Донев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР