Служебният премиер Гълъб Донев пак изпъкна с оригинални фрази в

...
Служебният премиер Гълъб Донев пак изпъкна с оригинални фрази в
Коментари Харесай

Гълъб Донев заговори за края на служебното правителство: На приемниците оставяме наследство…

Служебният министър председател Гълъб Донев отново изпъкна с истински изречения при започване на държавното съвещание през днешния ден.

„ Ако всички приказват за третия мандат, значи е време за завършек на нашия мандат “, отсече той и разгласи:

„ Отчетът за постигнатото от нас ще създадем през идната седмица, като ще оставим в завещание на нашите приемници във властта позволени рецесии, възобновени връзки сред институциите, добър разговор с жителите и убеждението, че ръководството на страната е занятие намерено и транспарантно. “

Донев сподели още: „ Социолозите постоянно споделят за нас, че никой в служебното държавно управление не свети изключително. Това е по този начин, тъй като работим в екип. В нашето държавно управление няма актьори, а има министри. Ние не играем на власт, ние изпълняваме своите пълномощия съгласно конституцията и законите на страната. И до момента в който политиците се вълнуват от третия мандат, хората са обезпокоени от грипните вируси. “

Министър-председателят се обърна към министрите на образованието и опазването на здравето да бъдат в съгласуваност и да спомагат на регионалните щабове да взимат съответни решения.

След две години коронавирус пандемия здравната система знае по какъв начин да реагира. Боледуват най-често децата, уточни Донев и изиска проект за деяние, тъй че хората да се усещат спокойни и да няма „ непотребна суматоха и нервност “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР