Служебният министърът на вътрешните работи Бойко Рашков проведе среща със

...
Служебният министърът на вътрешните работи Бойко Рашков проведе среща със
Коментари Харесай

Бойко Рашков направи кадрови промени в полицията в Пловдив

Служебният министърът на вътрешните работи Бойко Рашков организира среща със състава на Областната дирекция на МВР-Пловдив. След това той разгласи, че основен контрольор Петър Тодоров е назначен за зам.-директор на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

" Ръководството на министерството прави оценка случилото се като удар към Министерство на вътрешните работи, което се отразява на имиджа на всички чиновници. Това е резултат от упорита и сполучлива издирвателна интервенция. Няма престъпност с или без пагони, в съответния случай тя е от нарушители с пагони и без пагони, не сме сигурни какъв е мащабът, приветствам сътрудниците. Чудя се кое докара до това в службите на Министерство на вътрешните работи да се появи престъпност. Има безнравственост в структурите от горната страна до долу и това ще стигне до чиновниците, когато виждаме кюлчета злато за лека нощ, това се отразява и на морала на кадровия чиновник на Министерство на вътрешните работи. Г-н Петър Тодоров има 30-годишен опит и на него разпореждаме управлението ", съобщи Бойко Рашков.

Вчера той също беше в Пловдив, с цел да разиска с управлението на Областната дирекция в града промени в кадровия състав, където е належащо. Това стана, откакто в града се организира акция против корумпирани служители на реда, при която са арестувани 12 души, в това число шефът на 3-то РПУ.

" Задължително би трябвало да има рокади. Не може да се задържи под стража началникът на 3-о районно и да няма ответни кадрови дейности. Ние няма да поносим сходни прояви ", подчертава служебният вътрешен министър.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР