Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков ще сезира прокуратурата

...
Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков ще сезира прокуратурата
Коментари Харесай

Вътрешният министър сезира прокуратурата за заплахи, отправени от Бойко Борисов

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков ще сезира прокуратурата за дейности на някогашния министър председател Бойко Борисов. Пред тв „ Евроком “ Рашков описа за своя среща с неизвестен очевидец, който твърди, че Борисов го е заплашил.

Рашков посочи, че ще подаде сигнала до седмица. Според анонимния очевидец Бойко Борисов му споделил: „ Имаш жена и деца, които няма да схванат дали не ядат твоето месо “.

Политици са подслушвани и информацията за това е унищожавана, сподели още Бойко Рашков. Министърът загатна, че политици са слушани и данните от това са запазвани в така наречен ненужни материали, т.е. доказателства, които нямат общо с предмета на делото и би следвало да бъдат унищожени.

От своя страна някогашният министър председател Борисов разяснява, че абсурдът с подслушването е изфабрикуван от служебното държавно управление. Той отхвърли обвиняванията на Рашков.

„ Така като слушам най-вероятно ще съм изял някой човек, единствено това не са ми пришили. Трескаво желаят да намерят нещо, с което да избягат от това, тъй като рано или късно те би трябвало кажат – подслушвани, който е приказвал с престъпно проявено лице, което бива разработвано, то естествено, че е попаднал на такова СРС. Да излязат и да кажат кои са. Толкова време – една седмица, щели да кажат след един месец. Или щели да изфабрикуват в този момент нещо “, изясни Борисов.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР