Служебният министър на труда и социалната политика е подписал назначението

...
Служебният министър на труда и социалната политика е подписал назначението
Коментари Харесай

Агенцията по заетостта е с нов изпълнителен директор

Служебният министър на труда и обществената политика е подписал назначението на Полина Маринова

Полина Маринова е новият изпълнителен шеф на Агенцията по заетостта, оповестиха от Министерството на труда и обществената политика(МТСП). Служебният министър на труда и обществената политикаЛазар Лазаров е подписал назначението. Маринова е дълготраен чиновник на Агенцията по заетостта, предава Българска телеграфна агенция.

Полина Маринова стартира професионалния си път в областта на пазара на труда през 1997 година в дирекция „ Бюро по труда – Младост “, София. Оттогава минава през експертни и управителни длъжности в системата на Агенцията по заетостта. От 2016 година досега управлява дирекция „ Регионална работа по заетостта “ – София, където дава отговор за планирането и реализирането на държавната политика на пазара на труда, даването на посреднически услуги по претовареност, професионалното насочване и образованието на възрастни, допълват от МТСП.

Изборът на Полина Маринова за изпълнителен шеф на Агенцията по заетостта демонстрира стремежът на управлението на МТСП да залага на професионализма, опита и приемствеността. Основните ѝ задания ще са свързани с ускоряването на работата по модернизирането на услугите на Агенцията по заетостта и подобряването на координацията в структурата на институцията, прецизират от ведомството.

До този миг изпълнителен шеф на Агенцията по заетостта бе Смилен Вътов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР