Служебният министър на регионалното развитие Иван Шишков отрече да има

...
Служебният министър на регионалното развитие Иван Шишков отрече да има
Коментари Харесай

Шишков отрече да има политически натиск върху строителния контрол

Служебният министър на районното развиване Иван Шишков отхвърли да има политически напън върху строителния надзор.

Обвинението пристигна от някогашния му сътрудник, а в този момент народен представител от ГЕРБ Николай Нанков. А мотивът е въпросът с камерата, която записва проблемите с винетките на село Пролеша. Иван Шишков изясни, че ставало дума за административна неточност.

" Абсолютна административна немарливост. Директорът на РДНСК София окръг явно извънредно неточно не е направил разбор на отговор от чиновниците на АПИ и е дал извънредно подвеждащ отговор, който подведе в това число и хората. Чух в това число мнения по какъв начин в границите на един час са станали законни камерите. Не е обещано единствено едното позволение за градеж, има две позволения за градеж – едното е от 2015-а, другото от 2019-а. Едното е единствено за рамката, другото е камерите, в това число. "

Служебният министър на районното развиване Иван Шишков напомни, че санкциите на жителите на Пролеша са по засечени нарушавания с камера, сложена след разклонението за Божурище.

" Пролеша не е в границите на София. Аз не знам за какво и по какъв начин въобще е стигнало жителите на Пролеша да разчитат, че няма да заплащат винетки. Камерата, където е сега, за винетки е безусловно след разклонението за Божурище. "
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР