Служебният министър на правосъдието Крум Зарков от понеделник започва работа

...
Служебният министър на правосъдието Крум Зарков от понеделник започва работа
Коментари Харесай

Крум Зарков става съветник на президента

Служебният министър на правораздаването Крум Зарков от понеделник стартира работа като секретар по правните въпроси към президента. Обяви пред държавното радио, че от тази позиция ще продължи да се бори и да спомага процесите България да стане правова страна.

Тази позиция не му разрешава да остане в управлението на Българска социалистическа партия - той е член ан Националния съвет, и ще напусне тази позиция. Не чака да бъде изпъден от партитята поради работата си президента. " Новата служба не разреша да съм член на националния съвет на партията, само че оставам правилен както на убежденията, по този начин и на партията си " ы акцентира той.

На въпрос дали назначенеието му не ечаст от проект на президента дъ събере към себе си хора за нов план, отхвърли да има подобен проект.

Посочи, че политическата власт е в партиите и в Народното събрание и те не трябва да упрекват президента за личните си недъзи.

" В момента като този президентът стои много устойчиво и дава кей на нормалност, от която политическите партии би следавло да се възползват ", разяснява той.

Не отговори на въпроса дали би се кандидатирал за водач на Българска социалистическа партия при последваща опция.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР