Служебният министър на околната среда и водите Росица Карамфилова е

...
Служебният министър на околната среда и водите Росица Карамфилова е
Коментари Харесай

Освободиха директорите на парковете „Рила“ и „Пирин“

Служебният министър на околната среда и водите Росица Карамфилова е уволнила Владимир Милушев от поста шеф на Национален парк „ Рила “. Новината заяви самият Милушев във Фейсбук.
" За мен беше чест и отговорност да съм отпред на дирекция Национален парк " Рила ". Чест, тъй като планината значи доста за мен и знам какъв брой доста тя значи и какъв брой дава на още толкоз доста хора. Беше, тъй като от през днешния ден към този момент не съм шеф. Така реши служебният министър на околната среда и водите (Росица Карамфилова, б.р.). След тези 7 месеца, в които бях отпред на администрацията на най-големия народен парк в България, желая да благодаря на всички, с които дружно работихме за положителното Рила и  хората, свързани с планината ", написа Милушев, като изброява свършената работа към този миг, в това число един от огромните за парка проблеми - навлизането с МПС.
Със същата заповед е освободен и шефът на парк „ Пирин “ Валери Мечев.
" За седем месеца още веднъж бях шеф на Национален парк " Пирин ". Много се колебаех дали да се върна на поста, които заемах преди девет години. Не скърбя, въпреки да знаех, че ще бъде за малко. Благодарен съм на хората, които ми гласоподаваха доверие, на хората, с които работихме с поредност и мисъл, осъзнавайки, че да има национални паркове и да се опазва, да се запази това благосъстояние е задача за всеки от нас. Това е идея за бъдещето ни, за тези, които ще бъдат и на следващия ден ", заяви за уволнението си и Мечев - също във фейсбук.
Милушев и Мечев бяха назначени за шефове на двата парка при започване на март от постоянния кабинет „ Петков “. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР