Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева предприе кардинални

...
Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева предприе кардинални
Коментари Харесай

Кадри на Радостин Василев бяха разчистени от още две държавни фирми

Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева предприе съществени промени и в другите две държавни компании, чийто принципал е. Два дни откакто подмени шефовете на Българския състезателен тотализатор (БСТ) и Националната спортна база (НСБ), тя уволни управленията и на другите търговски сдружения, стопанисващи спортни парцели от национално значение - " Сердика спортни парцели " (ССИ) и " Академика 2011 ". Всички освободени шефове бяха назначени от нейния предходник Радостин Василев през последните шест месеца.

Със заповед от четвъртък (25 август) за нов изпълнителен шеф на ССИ е посочена Александра Левянска. Тя е показана като магистър по " Национална сигурност ". 32-годишната Левянска беше член на Съвета на шефовете на " Сердика спортни парцели " от основаването на сдружението през 2017 година до уволнението ѝ от Василев през април т. година

Другите двама нови шефове в 3-членния управнически орган са Георги Георгиев (с тапия от НСА " Васил Левски " и 12-годишен стаж в структурите на НСБ) и Валентин Йорданов (с визитка: магистър по информатика от УНСС, някогашен програмист и архитект в НИИ, с опит в системата на Министерство на вътрешните работи, където работи в битката с икономическата престъпност).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР