Служебният министър на културата Велислав Минеков е получил покана от

...
Служебният министър на културата Велислав Минеков е получил покана от
Коментари Харесай

Велислав Минеков е получил покана от ИТН, но отказал да е министър

Служебният министър на културата Велислав Минеков е получил покана от " ИТН " за присъединяване в бъдещия кабинет, която към този момент е отказал. Това заяви той в предаването " Денят с Веселин Дремджиев " по ТВ1.

" Имаше покана, само че не беше направена по най-хубавия метод. Освен това някак си тази покана беше в неизвестността, кои ще бъдат, кой ще е министър председател и към този момент съм отказал. Засега, тъй като поканата не беше с детайлности във връзка с какво, по какъв начин да се направи, какъв ще бъде кабинетът, какви ще бъдат неговите задания, условия към министерството ", съобщи Минеков.

На въпрос на водещия има ли опция да премисли решението си, служебният министър на културата отвърна: " Ако кажа не - ще успокоя цялостен набор нарушители, в случай че кажа да - ще кажат аа, този мечтае да бъде министър ".

Той добави, че не е поставял условия на " ИТН ", защото въобще не се е стигнало до подобен диалог.

" Много се изморих. Аз изморих и министерството, и чиновниците, и всички, те са в тежко напрежение. Ще се наложи да им давам отпуски, тъй като изгарят бушони " - споделя още Минеков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР