Служебният министър на икономиката Даниела Везиева потвърди пред журналисти, че

...
Служебният министър на икономиката Даниела Везиева потвърди пред журналисти, че
Коментари Харесай

Трима членове на борда на консолидационната компания са освободени

Служебният министър на стопанската система Даниела Везиева удостовери пред публицисти, че има решение на принципала за освобождение на тримата членове на Съвета на шефовете на Държавната консолидационна компания (ДКК), съобщи Българска телеграфна агенция.

Единият изпълнителен шеф - Рая Каназирева, е получила решението. До края на деня ще го получат и Радостин Вазов и Диляна Софиянска.

В Съвета на шефовете остават другият изпълнителен шеф - Ваня Караганева, която тримата пробваха предходната седмица несполучливо да сменят, и Чавдар Христозов.

На 29 ноември от Държавната консолидационна компания оповестиха, че Караганева, е освободена с решение на Съвета на шефовете, на което са участвали Каназирева, Вазов и Софиянска, поради тежки нарушавания. Тримата, уволнени през днешния ден, са назначени в последните дни от ръководството на ГЕРБ, а Караганева е избор на служебния стопански министър Кирил Петков. И съгласно Петков, и съгласно Везиева опитът за премахване на Караганева цели да се провокира скандал в миг, в който се сформира постоянно държавно управление.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР