Служебният министър изрази задоволство, че са изпълнили голямата си цел.Строителството

...
Служебният министър изрази задоволство, че са изпълнили голямата си цел.Строителството
Коментари Харесай

Министър Шишков: За нас беше приоритет да завършим интерконектора

Служебният министър изрази удовлетворение, че са изпълнили огромната си цел.

" Строителството стартира да става доста мъчно, а завършването на нещо наподобява още по-трудно. За нас беше приоритет да приключим качествено и по докумнети Интерконектора и да го въведем в употреба ". Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия районният длъжностен министър Иван Шишков.

" Надяваме се самото оборудване от на следващия ден да работи без никакви проблеми ", добави той.

" Това, което демонстрирах, когато дойдохме на власт за интерконектора беше, че това бе просто една строителна площадка. Помните имаше и митинги и обвинявания към нас, че съзнателно не желаеме да го въведем в употреба. Благодаря на всички, които ни поддържаха по този план, най-много на медиите, в този момент към този момент този план е реалност, подплатен с документи ", добави Шишков.

" Хубаво беше, че обектът беше следен от цялата страна и успяхме да мотивираме строителя да го приключи ", счита той, написа Novini.bg.

" Запретнахме ръкави и събрахме тези документи. Правехме непрекъснати графици за дотъкмяване на строителните действия ден по ден и строителят съумя да приключи обекта. В края на краищата колкото е по-трудно, толкоз е по-сладко ", уточни районният министър.

" Ремонтите на Хемус са от дълго време. Съораженията не са в положително положение. Това, което вършим е, че пуснахме тунел " Ечемишка ", напълно скоро се надяваме да пуснем и Витиня. Тировете нямат трасета за обходни марширути. Състоянието на пътищата в България сега демонстрират изключителна магистрална беднотия ", счита районният министър.

Той разяснява още, че съгласно него част от злополуките у нас стават, тъй като пътищата ни са натоварени повече от естественото.

С темповете, които се е строило в последните 10-12 година, няма да ни стигнат 30-35 година да приключим автомагистралите, които са ни нужни. Трябва да стартира да се проектират и строят автомагистралите оптимално бързо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР