Служебният кабинет ще помисли за увеличаване на минималната работна заплата

...
Служебният кабинет ще помисли за увеличаване на минималната работна заплата
Коментари Харесай

Нинова: Служебният кабинет ще помисли за увеличаване на минималната работна заплата на 850 лв.

Служебният кабинет ще намерения за увеличение на минималната работна заплата на 850 лева Това сподели водачът на Българска социалистическа партия след консултациите при президента за сформиране на кабинет.

Тя счита, че има възможност да бъде формирано постоянно държавно управление, само че действителните договаряния ще стартират чак след връчване на първия мандат. още веднъж повтори, че мандат на Движение за права и свободи, ГЕРБ и " " няма да поддържат.

" Ако президентът връчи мандата на нас, ще видите какво ще създадем ", сподели още водачът на левицата и добави, че в случай че това се случи, ще държат на няколко национални целта, както и на слагане на акцент върху обществената политика.

По тематиката за даването на оръжие на Украйна, Нинова и Радев са на едно мнение - че би въвлякло страната ни във войната. По въпроса за закупуването на изтребители, позицията им, обаче, не съответствува. Нинова не счита, че в този миг би трябвало да се дават пари за самолети. Според нея, те би трябвало да бъдат ориентирани в помощ на хората поради рецесиите в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР