Служебният кабинет би донесъл изненади, ако не свърши работа според

...
Служебният кабинет би донесъл изненади, ако не свърши работа според
Коментари Харесай

Политолог: Ще бъде знак към прокуратурата, ако Има такъв народ спечели изборите

 Служебният кабинет би донесъл изненади, в случай че не свърши работа съгласно упованията имат последователите на президента, както и на всички български жители, поискали радикална смяна на митингите предходната година. Тази позиция изрази в изявление за БНР политологът Георги Киряков.

Очакванията са за " надълбоко ровене “ в ръководството и делата на освен от последните четири години, счита политологът.

" Дори да извадят някакви неща, те няма да имат никакви юридически последици за съответните хора, до момента в който не се задействат съответните институции “, уточни Георги Киряков.

Очакваме бавене, туптене на топката от избрани институции, за да мине време да се види каква ще е новата настройка, сподели още той.

Ако партията на се окаже първа политическа мощ, това ще бъде знак към прокуратурата, че е налице нова обстановка, означи Георги Киряков в предаването " Преди всички “.

Киряков дефинира възможната промяна на регионални шефове и полицейски шефове по места преди изборите като разумна стъпка на всяко ново държавно управление, служебно или постоянно, изключително преди този момент в случай че е управлявала друга партия.

Според политолога би трябвало да разграничаваме народопсихологията от технологията при провеждането на избори. Независимо какво се случва по върховете на властта, долу, на място, важат старите правила за правене на избори, тъкмо като по времето на Алеко Константинов, добави Киряков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР