Служебните кабинети показаха, че крадците на Радев не се различават

...
Служебните кабинети показаха, че крадците на Радев не се различават
Коментари Харесай

Дончева: Служебните кабинети показаха, че крадците на Радев не се различават от тези на Борисов

" Служебните кабинети демонстрираха, че крадците на Радев не се разграничават от крадците на Борисов ". Това съобщи Татяна Дончева, водач на Д 21.
" Президентството не е света вода ненапита. Служебните държавни управления на Румен Радев убедиха обществото, че твоите крадци с нищо не са по-различни от бойковите крадци ", поясни  Дончева.
" Започнаха с едни покупко-продажби. Започна и да се приказва. Защо ще вземете една приятелка от интернационален отдел на партия и ще я извършите началник на структуроопределящо дружество, да подписва контракти за милиарди?! ", попита  Дончева, явно имайки поради назначението на Деница Златева за началник на " Булгаргаз ". 
Дончева е убедена, че президентски политически план няма да има, тъй като няма кой да го направи.
Според нея, в случай че е имало предпочитание за президентска република, то към този момент се изгубило. Дончева напомни въпросите с така наречен " Път на копринката ", контракта с " Боташ ", появили се по време на служебните държавни управления.
Според Дончева изборът на Атанас Атанасов за началник на парамента е " в царството на слепите ще търсим еднооки за царе ". Тя посочи, че Народното събрание е имал достолепни ръководители като Йордан Соколов, Любен Корнезов, Гиньо Ганев...
По проблема с имотната договорка, в която са забъркани имената на Асен Василев и Даниел Лорер, тя разяснява, че двамата основават усещане, че има какво да крият.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР