Службите на МВР имат пълна готовност да съдействат в разследването

...
Службите на МВР имат пълна готовност да съдействат в разследването
Коментари Харесай

МВР предлага помощ в разследването на заплахата срещу магистрат от спецпрокуратурата

Службите на Министерство на вътрешните работи имат цялостна подготвеност да спомагат в следствието по опасността за ликвидиране против магистрат от профилираната прокуратура , оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Министерство на вътрешните работи обаче не може да се самосезира и да стартира независима работа по случая, тъй като към този момент има формирано досъдебно произвеждане . Това може да стане, единствено в случай че на министерството бъдат предоставени оперативно-издирвателни дейности от способената прокуратура.

Министерство на вътрешните работи работи безкомпромисно в работата си против престъпността. Посегателството и заканите против държавни чиновници и магистрати, борещи се против престъпността, е неприемливо, безапелационни са от министерството.

От Министерство на вътрешните работи са надяват, че съществуването на видеонаблюдение и пропускателен режим в постройката на ул. " Черковна " №90 ще съдействали за бързото откриване на причинителите и изправянето им пред съда.
 Сийка Милева: Натискът против прокуратурата закупи престъпен темперамент
Сийка Милева: Натискът против прокуратурата закупи престъпен темперамент

Целта е магистратите да се опасяват да извършват своите служебни задължения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР