Службите, които все още продължават да разследват смъртта на младата

...
Службите, които все още продължават да разследват смъртта на младата
Коментари Харесай

Страховита версия за внезапната смърт на младата двойка влюбени във Фиджи

Службите, които към момента не престават да проверяват гибелта на младата двойка от Тексас, издъхнала от незнайно заболяване по време на ваканцията им на о. Фиджи, към този момент не изключват хипотезата, че е допустимо двамата да са били отровени.

В момента проверяващите ревизират профилите им в обществените мрежи в опит да открият някаква диря, която би довела до разплитане на мистериозния случай. Засега управляващите изследват видео, направено в един от заведенията за хранене на острова, където двойката е вечеряла. Именно във въпросното видео полицията се надява да открие нещо съмнително, което да даде нова посока в следствието.

Дотук здравните управляващи изрично изключиха опцията двамата да са издъхнали вследствие от някаква зараза или вирус и на този стадий са се насочили към отровата като допустима причина.

,,Заявиха ни, че към този момент проверяват опцията, че може би са били отровени или че са погълнали храна, която е била отровена'', показа пред една от американските медии близка до фамилията.

Иначе от американското посолство оповестиха, че се чака до края на седмицата тленните им остатъци най-накрая да бъдат превозени до Съединени американски щати. Двамата съпрузи починаха в края на май.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР