Службата за сигурност на Украйна е получила достъп до телефона

...
Службата за сигурност на Украйна е получила достъп до телефона
Коментари Харесай

Цирк! Украински бойци откриха телефон на кадировец със заснети битки с... дърветата за тик-ток

Службата за сигурност на Украйна е получила достъп до телефона на един от кадировците, пристигнали на война в Украйна. На телефона е сниман пердах с дървета в Украйна за обществените мрежи.

По-специално от наличието му става още по-ясно за какво някои елементи на кадировците се назовават „ тик-ток войски “. Вместо да водят война с украинските бранители, тези „ пехотинци на Путин “ героично се бият с борове в горите на Луганска област... В същото време Рамзан Кадиров разгласява „ доказателства “, че Северодонецк е под контрола на чеченските бойци. В своя акаунт в Telegram чеченският водач е разгласил фрагменти на чеченски бойци, където те споделят, че са в Северодонецк и си поддържат връзка с жителите на града.

По-рано Рамзан Кадиров съобщи, че украинската „ агитация “ се пробва с всички налични средства да дискредитира триумфите на чеченските специфични елементи при завладяването на Северодонецк. " Всъщност град Северодонецк е под прецизния надзор на нашите бойци ", изяснява Кадиров.

„ На тези фрагменти виждаме Северодонецк, за който съгласно украинските медии се твърди, че е под контрола на въоръжените сили на Украйна. Нашите момчета прекараха през целия ден в търсене на най-малко един представител на украинската войска. За злощастие търсенето беше несполучливо. Дори в покрайнините на Северодонецк царят мир и тишина “, написа Кадиров.

Ръководителят на Чеченската република изяснява, че хората последователно излизали на улиците, а животът се прибирал към мирния си темп. На собствен ред чеченският министър на националната политика, външните връзки, печата и информацията Ахмед Дудаев разяснява на 30 май информацията за сформирането на ново звено на полка „ Азов “ в Украйна. Според Дудаев чеченците без изпитание ще се оправят с „ тези шайтани и почитатели на сатанизма в Мариупол”, по тази причина, в случай че бъде дадена заповед, те с „ удоволствие” и „ апетит” ще „ отнесат “ новите елементи на „ азовците”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР