Службата за прилагане на финансовите санкции на Обединеното кралство (OFSI)

...
Службата за прилагане на финансовите санкции на Обединеното кралство (OFSI)
Коментари Харесай

Великобритания наложила санкции на руски активи за рекордна стойност от 18 млрд. паунда

Службата за използване на финансовите наказания на Обединеното кралство (OFSI) съобщи в четвъртък, че е наложила наказания на активи, притежавани от Русия, на рекордна стойност от 18 милиарда паунда.

Списъкът включва съветски олигарси, други лица и организации, упрекнати от Обединеното кралство във финансиране на войната в Украйна.

Икономическият секретар на Министерството на финансите Андрю Грифит съобщи:

" Ние наложихме най-тежките налагани в миналото наказания на Русия и това осакатява тяхната военна машина ", като акцентира, че OFSI прави всичко допустимо, за " да резервира натиска върху корумпираните приближение на съветския президент Владимир Путин ".

Според годишния обзор на OFSI новите ограничения вършат Русия най-санкционираната нация от страна на Обединеното кралство.

Великобритания наложи редица наказания на Русия при започване на украинската рецесия, които тогавашният външен министър Лиз Тръс сподели, че ще бъдат отстранени, в случай че Москва се отдръпна от Украйна. Обхватът на ограниченията против съветски физически лица беше уголемен неведнъж, санкционирайки видни съветски предприемачи и лица, упрекнати, че са във " вътрешния кръг " на Путин.

В същото време английският импорт от Русия се срина до исторически най-ниско равнище. През юни съветският импорт в Обединеното кралство спадна до едвам 33 млн. паунда - най-ниско равнище откогато английската статистика ONS стартира да събира този вид данни през януари 1997 г.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР