Службата по трудови и социални въпроси на Министерството на труда

...
Службата по трудови и социални въпроси на Министерството на труда
Коментари Харесай

МТСП продължава информационните кампании за правата на българските граждани на Острова след Брекзит

Службата по трудови и обществени въпроси на Министерството на труда и обществената политика към Посолството на България в Лондон, Англия, възобновява своята осведомителна акция за правата на българските жители на Острова след Брекзит.

Следващите 2 от над 28 проведени събития за българската общественост ще се проведат както следва:

- от 12.30 часа на 28.09.2019 година в град Ливърпул - адрес: St. John Bosco Arts College, Storrington Avenue, Liverpool, L11 9DQ.

- от 14.00 ч. на 29.09.2019 година в гр. Манчестър - адрес: Cedar Mount Academy, Gordon Education Village, 50 Wembley Road, Manchester, M18 7DT.

Към момента през март и април са извършени срещи в градовете Лондон, Оксфорд, Крю, Ковънтри, Нюкасъл, Глазгоу, Екситър, Труро, Плимът, оповестяват от пресцентъра на МТСП.

На 30 март 2019 година публично започва английската Схема за уседналост, по която българските жители и членовете на техните фамилии могат да подават заявки за приемане на Статут за уседналост и Временен статут на уседналост.

Повече информация за Схемата за уседналост, както и за образуване на осведомителни дни в други градове, може да получите на адрес: [email protected].
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР