Службата по геодезия, картография и кадастър във Враца си търси

...
Службата по геодезия, картография и кадастър във Враца си търси
Коментари Харесай

Кадастърът във Враца си търси старши експерт

Службата по геодезия, картография и кадастър във Враца си търси старши специалист, научи BulNews.bg.
Задачите на новоизбрания чиновник са да реализира поддържането на осведомителната система в службата, да взе участие в организацията и съхраняването на нужните архивни копия, да реализира съхраняването и поддържането на геоинформационния списък, да отразява всички постъпили от службите по вписвания данни, да взе участие в административно-информационното обслужване с кадастрална информация на физически, юридически и други лица и организации, да дава скици и идентификатори, нужни при правосъдна или доброволна подялба, при продажба на част от неподвижен парцел, при сливане на прилежащи недвижими парцели, да прави устни и писмени информации, да реализира двустранната връзка и продан на данни сред кадастъра и разнообразни регистри, да приготвя данни и материали за обектите на територията на региона и да води доклади и статистика по разнообразни индикатори.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър с професионален опит от най-малко 1 година. Допълнителните умения и квалификации, които би трябвало да имат претендентите, са компютърна просветеност, аналитична подготвеност за събиране, култивиране и разбор на информация, ориентировка към резултати, умеене за работа в екип, да са отзивчиви и да познават нормативните документи, свързани с длъжностните им отговорности.
Минимален размер на главната заплата е 510 лв., като тя се дефинира според от професионалния опит на спечелилия претендент.
Конкурсът ще се организира в София и ще протече на два стадия - решение на тест и изявление. Документите се подават в столицата на улица „ Мусала “ №1, като крайният период е 17.30 часа на 20 август.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР