Службата по етика на правителството на САЩ публикува годишния си

...
Службата по етика на правителството на САЩ публикува годишния си
Коментари Харесай

Приходите на Доналд Тръмп за 2019 г. - най-малко 446 млн. долара

Службата по нравственос на държавното управление на Съединени американски щати разгласява годишния си финансов доклад, който отразява данните за приходите на президента Доналд Тръмп за 2019 година, осведоми ТАСС. Според документа, предходната година президентът, с изключение на всичко останало, е спечелил 21,4 милиона $ от своя курорт Мар-а-Лаго във Флорида . В декларацията за 2018 година приходите от този комплекс са били по-високи - съвсем 22,7 милиона $. Печалбата от хотела във Вашингтон, по отношение на 2018 година, понижава с 300 000 $ и възлиза на 40,5 милиона $. От своя страна, Националният курорт на Дорал Маями в Тръмп през 2019 година година донесе на амеериканския президент 77,2 милиона $ - 1,3 милиона $ повече спрямо миналата година. Приходите от голф клуб в Бедминстър, Ню Джърси също се усилиха - от 15,7 милиона $ до 17,7 милиона $.
Както се пресмята от вестника " The Wall Street Journal ", като цяло приходите на главата на Белия дом през 2019 година възлизат на минимум 446 000 000 $ . Изданието отбелязва, че финансовият доклад е трябвало да бъде оповестен по-рано, само че заради пандемията времето за издание се е изместило. Още преди встъпването си в служба Доналд Тръмп разгласи, че е напуснал всички длъжности, заети в организацията на Тръмп, която има, с цел да ги трансферира в ръководството на синовете на Доналд и Ерик. В същото време Тръмп не се е отдръпнал от фирмите си, защото това, съгласно адвокати, би означавало да ги продаде за копейки в ущърб на ползите на останалата част от фамилията.
По време и преди предизборната конкуренция през 2016 година президентът на Съединени американски щати твърдеше, че положението му надвишава 10 милиарда $. Експертите неведнъж са изразявали подозрения в тази оценка, вярвайки, че общата стойност на активите му е доста по-малка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР