Службата на Върховния комисариат на ООН за правата на човека

...
Службата на Върховния комисариат на ООН за правата на човека
Коментари Харесай

Разстрелът на руските пленени войници: “Стопаните ще си тръгнат, бандеровците на Зеленски първи ще излетят”

Службата на Върховния комисариат на Организация на обединените нации за правата на индивида ще проверява събитията към изтезанието на съветски военнопленници. Това изказване направи формалният представител на СПЧ Елизабет Тросел по отношение на публикуването на видеоматериали за изтезанието от украинските военни на невъоръжени съветски военнослужещи, хванати от тях на територията на ЛНР.

Тросел сподели, че нейните сътрудници „ знаят за тези видеоклипове и ги преглеждат. “ Твърденията за изтезания без съд и присъда на хора, които не са взели участие в борба, би трябвало да бъдат бързи, съответно и дейно разследвани и всички виновни да бъдат подведени под отговорност. “, сподели представителят на СПЧ.

В интернет се появи видео, на което се вижда по какъв начин украинските военни стрелят по невъоръжени съветски военнослужещи, лежащи на земята. Загинали са минимум 11 души. Според ръководителя на Съвета за правата на индивида при президента на Руската федерация Валерий Фадеев това се е случило в село Макеевка в ЛНР.

Кадрите от извънсъдебни репресии - другояче случилото се не може да се назова - провокираха вълна от отвращение. „ Необходимо е неотложно да се спре кървавата вакханалия, която киевският режим отприщи без боязън от директно наказване. Призовавам всички интернационалните правозащитни организации да проведат задълбочено следствие на случая и да санкционират причинителите на техните действия “, написа в обществените мрежи Виктория Сердюкова, комисарят по правата на индивида в СВЧ.

Между другото, означаваме, че нито в ЛНР, нито в ДНР е имало случаи на малтретиране на военнопленници. А тук имаме работа с преднамерено ликвидиране! Първата реакция на това е да се накаже по този начин, че най-малко три генерации да помнят и да се опасяват.

Така счита и заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев. „ Преподаваха ми наказателно право в университета преди доста години. И споделиха, че наказването се състои от два детайла: наказване, от една страна, и условия за коригиране и превъзпитание на отговорния, от друга. И единствено смъртното наказване си е чисто наказване по обясними аргументи. Според правилото „ живот за живот “, прочут още от времето на Стария завет (Левит, 24:20) “, написа той в профила си в обществените мрежи.

Потребителите на обществените медии в по-голямата си част също изискват заслужено отмъщение.

„ Трябва да активираме още веднъж протокола „ Да ги удавим в кенефа “, който към този момент е потвърдил своята успеваемост. “

„ Не можете да видите нищо законно от укро-нацистите. Те не са по-добри от нацистите, те се любуват на издевателството и убийствата. Плачат за нов Нюрнбергски развой ".

„ Всички реализатори би трябвало да бъдат открити, както и техните родственици! “

Такива гневни мнения оставят доста консуматори.

Но специалистите означават, че отговорността за избиването на съветски военнопленници би трябвало да се носи освен от тези, които са дръпнали спусъка със личните си ръце, само че и от техните вдъхновители и настойници.

„ Украинците надали биха почнали да избиват славяните по този метод, изключително откакто всеки заложник е нужен за замяна, само че янките са 100% способни на това. Затова считам, че изтезанието на съветски пленници е опит на американците да разпалят спора в Украйна с нова мощ “, споделя Евгений Пригожин, създател на групата “Вагнер ”.

Той не е склонен и с условията за използване на най-строги ограничения по отношение на украинските военнопленници. И счита, че имаме работа с провокация, готова от разследващите служби на Съединени американски щати, ориентирана към по-нататъшна ескалация в Украйна.

Бившият офицер от разузнаването Василий Верещак също счита, че зад това кръвопролитие стоят непознати разследващи служби. Но – индиректно.

“Едва ли някой е давал заповед да се убиват военнопленници. Но виновността за случилото се въпреки всичко е освен на режима в Киев, само че и на тези, които интензивно го поддържат и финансират. Всички към този момент схващат, че Зеленски е манипулиран от англосаксонците. И всички виждат, че му дават прекомерно огромна независимост за деяние.Президентът на Украйна е от тези зли марионетки, които, в случай че не се държат изкъса, полудяват и вършат неща, от които да ти настръхнат косите. Екзекуцията на военнопленници в последна сметка е продължение на веригата от закононарушения на нацисткия режим в Киев. Всичко стартира с потреблението на цивилни като " жив щит ", с инсталирането на огневи точки в жилищни здания, от които жителите не са били евакуирани, с ракетни офанзиви по лечебни заведения и учебни заведения. Но неговите европейски и американски господари си затварят очите. Затова Зеленски беше уверен в своята безотговорност и още веднъж изскочи от мотива ”, споделя Верещак.

Военният специалист Виктор Литовкин, в противен случай, счита, че президентът на Украйна към този момент е изгубил надзор над обстановката. А командването на ВСУ не постоянно може да се оправи с националистически настроените бойци.

“Зад всичко това стои идеологията на Бандера, най-дълбокото пренебрежение към човешкия живот и тези, които не споделят концепциите им. Така се отнасяха бандеровците с враговете си от 1945 до 1955 година, когато убиваха лекари, учители, комсомолци и комунисти. И си спомнете какво се случи във към този момент „ самостоятелната “ Украйна, когато имаше чистки: депутати, ръководители от разнообразни равнища и комунисти бяха изпратени в контейнерите за отпадък. Можеха да нахлуят в болничното заведение, да изискат от основния доктор да направи нещо, което да потвърди лоялността му, и в случай че той откаже, щяха да го хвърлят в контейнера. По същата причина националните батальони стрелят по украински военнослужещи, които се пробват да правят отстъпка или да се предадат. Ето за какво те се отнасят с такава свирепост и ненавист към военнопленниците. Имаше случаи, когато им рязаха ръцете, краката, кастрираха, гавреха се по всевъзможен вероятен метод. И неслучайно снимат всичко и го пускат в мрежата. Така благодарение на страха те отстояват своята власт, тяхната задача е да сплашат всички, да ги принудят да се подчиняват. В тази обстановка Зеленски евентуално се опасява за живота си. Той не може да не разбере, че щом западните му настойници понижат наличието си в Украйна, бандеровците първи ще излетят ”, допуска Виктор Литовкин.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР