Слуховете за завръщането на припоя под капачката на процесорите на

...
Слуховете за завръщането на припоя под капачката на процесорите на
Коментари Харесай

Процесорите Intel Core серия 9ххх може да са с припой под капачката

Слуховете за завръщането на припоя под капачката на процесорите на Intel от дълго време блуждаят в Глобалната мрежа. А при започване на тази седмица основният редактор на HardOCP Кайл Бенет (Kyle Bennet) съобщи, че това ще стане тази есен с излизането на обновените процесори Skylake-X за HEDT платформата X299.
Но проектите на Intel за най-близкото бъдеще включват представянето на процесорите Intel Core серия 9ххх. Те са известни и като Coffee Lake Refresh. Според немския уеб портал PC Builders Club, в тези процесори, вместо общоприетия термичен заряд, ще се употребява припой, основан на индий .

 Intel

Анонсът на процесорите Intel Core серия 9ххх се чака на първи август. Именно тогава завършва периода на контракта за неразгласяване на информацията (NDA), подписан от един от информаторите на немския уебсайт.

PC Builders Club заяви още, че процесорният колос е почнал да изпраща инженерните екземпляри на новите процесори за тестване. Тези чипове разполагат с шест физически ядра и висок капацитет за овърклок. Някои екземпляри с лекост доближават 5,5 GHz. А под тяхната капачка очевидно е подложен по този начин упования от доста запалянковци индиев припой.

Според тази информация, 8-ядреният чип, който би трябвало да оглави процесорите серия 9ххх, ще излезе след началото на продажбите на 6-ядрените решения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР