Слуховете за раздяла между Симона Загорова и любимия ѝ Дани

...
Слуховете за раздяла между Симона Загорова и любимия ѝ Дани
Коментари Харесай

Симона Загорова без мъжа си на рождения си ден

Слуховете за разлъка сред Симона Загорова и обичания ѝ Дани витаят от месеци, само че двамата настойчиво крият дали в действителност са дружно, или не. Наскоро те даже разгласиха фотоси като младо, щастливо семейство с щерка им Галина. И по този метод съумяха да спрат спекулациите, че с любовта им е свършено, само че ето го новото доказателство, че връзките им не са по никакъв начин розови.

Тази седмица наследницата на фолкдивата Глория означи 25-ия си рожден ден с огромен ваучър. От фотосите, оповестени в мрежата, се вижда, че тържеството е било охолно, с богата софра и специфична музикална стратегия. Рожденичката е изнесла цялостен концерт за приятелите си, а към осъществяванията се е присъединила и нейната майка - примата на попфолка Глория. Но на нито една фотография не виждаме Дани Милушев, на който Симона роди наследница при започване на годината.

Публикациите в мрежата, свързани с рождения ден на Загорова са харесани от хиляди консуматори, само че той не е реагирал на нито една. Любопитен факт е, че младата майка и певица е премахнала и общите си фотоси с Дани в Инстаграм, което несъмнено ни подухва мисълта, че дъщерята на Глория и младият баща към този момент не са дружно, написа woman.bg.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР