Слуховете за железните мерки за сигурност и жестоките неустойки за

...
Слуховете за железните мерки за сигурност и жестоките неустойки за
Коментари Харесай

Лъснаха тайните договори на участниците в Маскираният певец

Слуховете за стоманените ограничения за сигурност и жестоките неустойки за всяка издънка на участниците в " Маскираният артист " по Нова телевизия се оказаха самата истина. " Уикенд " написа, че се е срещнал с договорите, които е сключил всеки един от изпълнителите в занимателното шоу.

Те се състоят от 9 страници клаузи за организацията на предаването, отговорностите и отговорностите на двете страни, просторно са разказани всички права и санкции при положение на издънка. Всеки реализатор получава по 1500 лева хонорар за всеки един концерт, в който взе участие.

Конфиденциалността и анонимността на участниците в " Маскираният артист " са в самата основа на предаването. Те се съгласяват да бъдат под непрекъсната защита, обезпечена от изпълнителния продуцент, да бъдат сами в репетиционните зали и снимачното студио, като не се позволява наличието на персонални мениджъри, секретари, асистенти и родственици. За да се опази тайната на самоличността на всеки участник и от съображения за сигурност, всеки един от тях е съпровождан от координатор и охранители, обезпечени от продукцията. Изпълнителите са придружавани даже, когато вървят до тоалетната, написа в чл.9 от контракта им. Абсолютно се не разрешава диалога на участниците с който и да било от екипа. Единственият им контакт е посредством писане на бележки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР