Слуховете около новия Galaxy Note 10 не спират, но това

...
Слуховете около новия Galaxy Note 10 не спират, но това
Коментари Харесай

Ще видим ли тези две технологии на Samsung в Galaxy Note 10

Слуховете към новия Galaxy Note 10 не стопират, само че това е изцяло обикновено, защото формалното показване на флагмана се чака да се случи след по-малко от месец.
 Samsung Galaxy Note 10 и по какъв начин ще наподобява телефонът
Ето по какъв начин ще наподобява Samsung Galaxy Note 10

В мрежата се появиха публични фотоси на телефона

Вече видяхме и чухме много отзиви във връзка с качествата на идващия Note, а през вчерашния ден Samsung реши да ни зарадва с още една вест.

Компанията заяви, че е създала първия в света ултра-бърз 12GB LPDDR5 RAM чип, който е особено квалифициран, с цел да поеме прехвърлянето на големите количества данни, които 5G услугите и технологиите с изкуствен интелект допускат.
 Снимка 434759

Този чип може да трансферира данни с до 5500Mb/s и се нуждае от 30% по-малко сила от предшественика си, който Samsung внедри в Galaxy S10 5G.

Според някои разбирачи в мрежата, известието за новата технология идва в неслучаен миг с концепцията да ни подскаже, че въпросният чип ще е част от Galaxy Note 10.

В същото време в софтуерните портали се появиха спекулации, че флагманът може би ще разполага и с още една новаторска технология, а точно Sound on Display (SOD).

SOD отстрани потребността от слушалка в горната предница на телефона, защото звукът се предава чрез фини трептения непосредствено към тъпанчето.

Това също би означавало, че Samsung ще може тотално да отстрани горната рамка от лицето на Note 10 и да остави единствено кръглия отвор за селфи камерата.
 Samsung Galaxy Note 10+ ще се зарежда супер бързо
Колко бързо ще се зарежда Samsung Galaxy Note 10+

През кабел и през безжична поставка
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР