Слуховете около любовния живот на Кендъл Дженър може и да

...
Слуховете около любовния живот на Кендъл Дженър може и да
Коментари Харесай

Защо Кендъл Дженър се изруси

Слуховете към любовния живот на Кендъл Дженър може и да не стопират, само че моделът като че ли не им обръща изключително внимание.
 Кендъл Дженър, Кели Убре Джуниър и любовният живот на модела
Какво се случва с любовния живот на Кендъл Дженър

Нови клюки по адрес на модела

Засега нямаме публично удостоверение за това кой е мъжът до нея и дали сега въобще има подобен. Дженър обаче продължава с изявите си по подиума. Последната ѝ беше по време на седмицата на модата в Лондон, където показва и новата си прическа.

Кендъл Дженър е решила да мине в тима на русокоските, което незабавно раздели почитателите ѝ на два лагера. Мнозинството счита, че доста ѝ отива да е руса, до момента в който по-малка част не са съгласни с това.

She’s so perfect either way!!!!!! I mean now she looks exactly like me #TwistedSisters https://t.co/M99pVe2FOt
— Khloé (@khloekardashian) 17 септември 2019 година
Клоуи Кардашиян е от тези, които считат, че новата прическа на Дженър е доста яка. Тя даже употребява профила си в Twitter, с цел да напише, че Кендъл към този момент наподобява ужасно доста на нея.

you wish bitch https://t.co/FQW8OOQ7Zd
— Kendall (@KendallJenner) 17 септември 2019 година
Може и да са родственици, само че Кендъл Дженър не се оказа съгласна с мнението на Клоуи. Като отговор тя написа, че Карадшиян може единствено да си мечтае. Отговорът ѝ беше съпроводен и от една обидна дума, която съзнателно не включваме, само че допускаме, че е плод на роднинската им обич.

В мненията пък моделът реши да обясни за какво е подхванала тази смяна. Според нея, човек би трябвало понякога да излиза от зоната си на комфорт и да прави неща, които по принцип не би.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР