Слуховете около евентуално бъдещо назначение на Ерик тен начело на

...
Слуховете около евентуално бъдещо назначение на Ерик тен начело на
Коментари Харесай

Макларън сравни Тен Хаг с Фъргюсън и посочи най-силните му качества

Слуховете към вероятно бъдещо предопределение на Ерик загар отпред на стават от ден на ден с всеки минал ден, а медиите търсят всевъзможни източници на информация по отношение на нидерландския ментор. Един от най-интересните такива се оказва Стив Макларън, който бе асистент на сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед, а след това завоюва купата в отпред на, където негов асистент точно Тен Хаг.
 В Манчестър Юнайтед обясняват каква е неустойката на Тен Хаг В Манчестър Юнайтед обясняват каква е неустойката на Тен Хаг
“Трябваше да стартираме подготовка за новия сезон на идващия ден, когато попитах дали има ясна стратегия. Тогава седнахме и той два часа ми изяснява за всички шест седмици ден по ден. Беше обмислил всеки подробност, всичко бе готово. Всяка отмора за пиянство на вода беше закрепена. Никога не бях виждал такова нещо. Той беше скъп за мен в първата ми година в. Както за мен, по този начин и за целият тим. Неговата работа бе най-хубавата, която съм виждал. Нямаше да оцелея без него. Аз смятах, че работя старателно, до момента в който не срещнах Ерик.
 Ръководството на Манчестър Юнайтед впечатлено от визията на Ерик загар Хаг Ръководството на Манчестър Юнайтед впечатлено от визията на Ерик загар Хаг
Голямата му мощ не е единствено вниманието към детайлите и организацията, само че и това, че има ясна философия за това по какъв начин желае да играе футбол и какъв климат желае да сътвори в тима. В работи с и открадна някои неща и от неговата философия. Викаха му дребния. В бе основал проекти за развиване на всеки състезател, което бе решаващо. Направи същото и в. За всеки състезател - от младежкият състав до първия тим. Единственият различен човек, който съм виждал да проучва по този начин мачове, е Алекс Фъргюсън ”, описа усещанията си пред “Телеграф ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР