"Слуховете, които си пуска Томислав Дончев, че бил отказал да

...
"Слуховете, които си пуска Томислав Дончев, че бил отказал да
Коментари Харесай

Не щат Т.Дончев за премиер, не е отказвал - slava.bg

"Слуховете, които си пуска Томислав Дончев, че бил отказал да става министър председател са много пресилени. Истината е, че никой не го е желал, още по-точно казано: не го щат за министър-председател ", разяснява пред 19 минути доста почитан източник от държавното управление. Това е обезсмислило и струващата стотици хиляди лв. като логистика и евентуално доста повече като пиар партийна конференция на поляната под слънцето в сряда в сдобилия се с ново име около багра над публицисти, юрист и икономист от страна на защитата на ГЕРБ КЮ-тек парк.

Наричаният на подбив от другите министри Конфуций габровец стана печално прочут преди дни с мъдростта си, че щял да печели революция, което е същински черен щемпел или черен знак в политиката. Такова нещо не си е разрешавал да изрича никой български политик след Белия гнет от 1923-25 година у нас.

Класика е обаче различен коментар на заместник-председател на Министерския съвет: "Егати страната, щом аз съм й вицепремиер ". По отношение на Дончев се припомня и въпросът с ремонта на НДК, който към този момент е в съда, а той е отраслов вицепремиер по време на случая, т.е. би следвало да е разписвал документи и респективно - да носи отговорността за това.
За дясната ръка на Дончев и сега обществен министър Деница Сачева към този момент най-малко измежду ръководещите има малко гласове срещу, като неин главен коз е близостта й с Валери Симеонов против майките с деца инвалиди. Разбира се, на нея незабавно ще бъдат напомнени някои неуместни и необясними моменти от имуществените й заявления, за които се носи отговорност по закон, в случай че някой я потърси, както и по други необясними биографични и управнически моменти.

Големият проблем в действителност е отводът на кабинета да вземе каквито и да било ограничения да се извърши закона, който постанова наложително машинно гласоподаване. Дори вотът да е постоянен - през март следващата година, изтичат последните дни, в които да се набират апаратите и да се приспособяват, както си му е редът, без да става драма и спектакъл.

Машинното гласоподаване е нежелано от ръководещите по две елементарни аргументи - не дава опция за правене на неугодни бюлетини невалидни и прави невъзможни десетките ремонти в изборните протоколи. Освен това отпада опцията да се регистрира заплатен или корпоративен избор със фотография на "вярно " попълнена бюлетина - машините не са в тъмни стаички и вотът се подава за елементи от секундата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР