Слуховете и доказателствата за съществуваща връзка между актьорът с невероятни

...
Слуховете и доказателствата за съществуваща връзка между актьорът с невероятни
Коментари Харесай

Заражда ли се нова любов в Холивуд между Чанинг Тейтъм и певицата Джеси Джей?

Слуховете и доказателствата за съществуваща връзка сред артистът с невероятни танцови умения, Чанинг Тейтъм и певицата с несравним глас Джеси Джей стават неоспоримо доста. Това е огромна изненада всички техни почитатели. Според източници близки до звездите, връзката им е в своето начало.

Актьорът от " Меджик Майк " е видян да се разхожда с английската певица в Сиатъл и други градове, включени в нейното турне " R.O.S.E. Tour ". Според всички, които са ги виждали дружно, Чанинг бил извънредно разчувствуван от срещите си с Джеси Джей и нямал нищо срещу да пътува с нея, с цел да я опознае по-добре. Той се възхищавал на гения й от години.

 Заражда ли се нова обич в Холивуд сред Чанинг Тейтъм и певицата Джеси Джей? Pinterest

Преди месеци Чанинг Тейтъм заяви обществено, че приключват девет-годишния си брак със своята колежка от филмовата поредност Step Up и сътрудник в живота - Джена Диуан. Те имат дребна щерка и когато оповестиха раздялата си по взаимно единодушие оповестиха, че все пак те постоянно ще бъдат семейство, че не престават да се обичат, само че пътищата им се разделят. Връзката им представляваше огромен интерес и те бяха обичаната любовна двойка за всички в Холивуд, а новината за раздялата им пристигна като гръм от ясно небе.

Не знаем тъкмо по кое време певицата Джеси Дей и Чанинг Тейтъм са се срещнали, само че една от обществените им срещи, които всички помним беше на Филмовите награди на MTV през 2015-та година. Тогава Джеси Джей връчи премия на артиста за най-хубаво комедийно осъществяване.

През септември Джена Диуан и Чанинг Тейтъм оповестиха, че и двамата излизат с други хора, откакто съобщили за решението си да прекратят любовните си взаимоотношения с положителни усеща и по взаимно единодушие.

 Заражда ли се нова обич в Холивуд сред Чанинг Тейтъм и певицата Джеси Джей? Pinterest

" Абсолютно нищо не се е трансформирало, за това какъв брой доста се обичаме взаимно, само че любовта е красиво премеждие и сега то ни води в две разнообразни направления. Няма никаква засегнатост или секрети, просто двама най-хубави другари, които са осъзнали, че би трябвало да си дадат малко повече пространство и късмет да живеят живота си по допустимо най-красивия и пълностоен метод. " Това споделиха двамата някогашни съпрузи, когато оповестиха новината за раздялата си.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР