Слуховете, че синоптичката Стефани Обадяру е бременна, се оказаха истина.

...
Слуховете, че синоптичката Стефани Обадяру е бременна, се оказаха истина.
Коментари Харесай

Синоптичката Стефани Oбадяру показа наедрял корем

Слуховете, че синоптичката Стефани Обадяру е бременна, се оказаха истина. Чаровната мулатка сама ги удостовери, като разгласява фотография, на която ясно се вижда наедрелият й стомах. Съвсем скоро 22-годишната красавица ще последва ориста на колежките си Никол Станкулова и Гери Малкоданска и ще излезе в майчинство.

Приятелят на Стефани се споделя Николай Колев и е футболист в третодивизионния тим „ Витоша ” – Бистрица. Запознати издават, че влюбените неотдавна са се сгодили и с боязън чакат появяването на наследника си.

Екзотичната хубавица твърди, че обожава децата, по тази причина не е чудно, че е решила да забременее толкоз млада. Тя е третата синоптичка на Нова тв, която  скоро ще дундурка бебе. Из коридорите на медията към този момент се майтапят, че Николай Василковски ще бъхти самичък от заран до към този момент, тъй като всичките му колежки излизат в майчинство.

Малко хора знаят, че Обадяру е изобретение на Мариян Станков – Мон Дьо. С него са работили дружно по отразяването на миналогодишните награди „ Оскар ”. Когато Никол Станкулова и Гери Малкоданска слезли от екран, закръгленият водещ предложил Стефани за тази позиция. Мулатката направила пробни фотоси и от управлението доста я харесали поради нетрадиционната й осанка. Прави усещане, че в последно време синоптичките в малките екрани се избират най-много по визия, а другите качества остават на назад във времето.

Полунигерийката е признавала, че много се тормози пред камера. Зрителите са безапелационни, че това си проличава, тъй като постоянно бърка думи и прави неточности, до момента в който приказва. „ И да се махне, няма да липсва на никого ”, разяснява се из интернет форумите.

С назначението на Стефани Нова тв се опита да конкурира Натали Трифонова от Би Ти Ви, само че безрезултатно. Дългокраката русокоска има много по-богат медиен опит, а и бързо се трансформира в фаворитка на аудиторията. Неслучайно сега води освен прогнозата за времето, а и още две излъчвания – „ COOLt ” и най-новото „ Геймър ”, отдадено на видеоигрите.

Преди да стане синоптичка, Обадяру е взела участие в музикални видеоклипове, само че да приказваш пред камера е напълно друго от това просто да позираш. Там обаче бъдещата майка се усеща в свои води. Тя продължава да работи като модел и да се снима в разнообразни рекламни фотосесии, като още веднъж е желана за доста акции поради екзотичните си черти.

Стефани е разказвала, че е пробила в стилните среди с помощта на баба си, която я насърчавала да върви по кастинги. Възрастната жена я отгледала сама в столиния квартал „ Люлин ”. „ Баба ме буташе напред. Благодарение на нея участвах в доста състезания за хубост и това ме построи като персона ”, споделяла е хубавицата. До ден сегашен тя се старае да радва баба си с разнообразни дарове. Всеки път, когато я посещава, тя й носи я цвете, я нещо вкусно, с което да провокира усмивка на лицето й.

За родителите на Обадяру не се знае доста. Във вените й тече смесена кръв – нигерийска и българска. Баща й е умрял през 2013 година, а за майка си тя не приказва. Казва единствено, че гибелта на баща й я оставила съкрушена. Тогава дребната Стефани била едвам 13-годишна и изживяла потрес. „ Това е нещо, което не се не помни. С времето болката се притъпява, само че не минава ”, коментирала е синоптичката.

Извън телевизионните и стилните изяви, Стефани учи педагогика в Софийския университет, само че специалността й е съсредоточена върху различните способи на образование. Тя мечтае някой ден да сътвори школа, където да преподава непознати езици – британски, испански, френски. Най-напред обаче ще се концентрира върху най-важната роля в живота си – тази на майка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР